top of page

EEN WINNEND Trio

47af4abb-96b2-472b-b05d-a24c765c83ce.jpg
PATRICK

HET ZWITSERSE MES

Een woord een gebaar,

Patrick doet de rest

arnaud.jpg
Arnaud

DE NERD

Het genie van digitaal.

Zelfs het team begrijpt het niet

wat hij zegt

robin.jpg
Robin

Sluw

De meest Luikse van de Nederlanders.

Zonder oplossingen is er geen probleem

Goose Padel is opgericht door 3 padelliefhebbers : Patrick, Robin en Arnaud .
Elk actief in verschillende domeinen (financiën, IT en human resources), hun complementaire vaardigheden vormen de kracht van Goose Padel .

 

Oorspronkelijk elk begonnen als tennisspeler, uiteindelijk overtuigd door deze nieuwe racketsport. Al snel groeide in het hoofd van dit trio hetzelfde idee: een ​​padelclub opstarten. De kans doet zich uiteindelijk voor in Visé, een sportstad bij uitstek en vooral de eerste stad van de provincie Luik die plaats maakte voor een padelbaan (in 2015).


Naarmate het project vorderde, beseften Patrick, Robin en Arnaud al snel dat ze, afgezien van hun gemeenschappelijke passie, dezelfde visie deelden over hoe een moderne, gezinsvriendelijke en efficiënte padelclub moest worden beheerd .

 

Alle drie ondernemers in hart en nieren, het Goose Padel-project was geboren met als doel de oprichting en ondersteuning van padelclubs in België.

Als knipoog naar hun eerste partnerclub, Visé, koos het trio er voor om het Visé-symbool, de gans (of goose in het Engels) vooruit te schuiven in de naam en het logo van dit gloednieuw concept:

Goose Padel !

Nomade_GoosePadelVise_Logo-03.png
bottom of page